Sluttspillet 2016 - Informasjon

Igjen er vi her i Bergen så heldig å få arrangere Sluttspillet mellom Oslofjordligaen og Vestlandsligaen til helgen. Dette er en helg vi har gledet oss utrolig mye til og har store forventing er til at dette skal bli en skikkelig festhelg!

 

Vertene og gjestene må ha god kontakt med hverandre i god tid før helgen så alle avtaler om hva de behøver å ha med seg og når de ankommer/møtested er spikret på forhånd.

Helgen begynner fredagkveld, med at våre tilreisende gjester ankommer Bergen! De som kommer med privatbiler kjører direkte til hjemmene, men for de som har gjester som kommer med buss er Austefjord Næringspark (riggen) et fint møtested, der kan også bussene stå.

Lørdagmorgen begynner kampene kl 09:00 i innendørshallen på Sotra Arena. Kampoppsettet finner dere vedlagt. Det vil være flere salgssteder hvor man kan kjøpe mat og drikke og kioskvarer ila dagen og det vil også bli utdelt lunsj til alle påmeldte.

Nytt i år er at alle som er påmeldt uavhengig om de spiller eller ikke skal ha et deltakerarmbånd for å kunne få lunsj og kunne komme inn på festen på kvelden. Disse vil bli utdelt i sekritæriatet. Her er det viktig at lagledere tar ansvar og sørger for at sitt lag har fått bånd.

Lørdagkveld: kl 19:00 åpner dørene til festkveld i storsalen på Panorama Hotell og Resort. Dette blir en kveld med oppbyggelse, sang, god mat, underholdning og premieutdeling. Vi ser også ekstra frem til at Gershon Twilley og Dagfinn Lindberg skal være med oss denne kvelden. Festen begynner med mat.

Kleskode: Fest

Vi ser frem til en uforglemmelig helg og satser på skikkelig bra oppmøte for å heie frem de 4 lagene våre og selvfølgelig at gullet forblir heme ;) 

VedleggStørrelse
Fil Kampoppsett sluttspill 2016.xlsx481.77 KB