Kamphelg i Molde

2-4 september ble siste og avgjørende runde av Vestlandsligaen arrangert, denne gangen var det våre venner i Rosenes by som skulle for første gang invitere til fotballfest.

Til tross for skumle værmeldinger holdt regnet seg borte til alle kampene var spilt og solen brøt tilslutt igjennom skylaget og la en flott ramme over Molde Idrettspark lørdag formiddag. Og med kampklare spillere, engasjerte trenere, foreldre og faddere på sidelinjen, og et par meget viktige kamper på tapetet var alt lagt til rette for en fartsfylt, spennende og minnerik dag.

 På kvelden samlet vi oss i «Seilet» for oppbyggelse, god mat og premieutdeling.

Naturlig nok er vi utrolig stolt over at 3 av våre lag (J10, G10 1 og G13) kunne hente med seg pokalen hjem denne kvelden og G16 som kom videre til Sluttspillet.

Vi kan også annonsere at Sluttspillet i år arrangeres i Bergen helgen 25. – 27. november, da er det følgene lag som kom videre og skal møte Oslofjordligaen.

J10:

1.Marsteinen IL

2.Måløy SK

G10:

1.Marsteinen IL 1

2.Aktiv Sør IL

J13:

1.Stavanger BK

2.Aktiv Sør IL

G13:

1.Marsteinen IL

2.Mordal SK

J16:

1.Stavanger BK

2. Mordal SK

G16:

1.Stavanger BK

2.Marsteinen IL

 J23

1.Mordal SK

2.Nortun FK

G23:

1.Aktiv Sør IL

2.Mordal SK

 

Og med det sier vi tusen takk til arrangørene i Molde for en vellykket helg og takk for de åpne hjemmene vi ble så godt tatt imot av. Tusen takk til alle spillere, trenere, faddere og foreldre som var med for all innsats og enasjement. Kan også legge til sitat fra Finn Åge Ødegård: «Gå hjem og si til foreldrene deres at de må være med neste gang, det er en fantastisk opplevelse!»

 Og gratulerer til alle som skaffet seg en plass i Sluttspillet! Velkommen til Bergen i November!