Kamphelg i Bergen

22-24 April ble første kamphelg i årets Vestlandsliga arrangert i Bergen med ca 380 spillere og trenere fordelt på 41 lag fra 6 foreninger representert. 

Viss man tar en titt ut av vinduet i disse dager er det rart å tenke seg tilbake til synet av hvitkledde gressmatter som møtte oss lørdagmorgen for 2 uker siden. Men selv om de første timene ble en kald affære, tok heldigvis vårsolen ansvar og sørget for at banene igjen ble grønn utover dagen.

Alle resultater, toppscorere og hvordan tabellen ser ut etter første runde finner dere på www.vestlandsliga.no 

Etter en lang dag med mange kamper avsluttet vi kvelden på Panorama. Etter middag fikk høre om hvor viktig det er å være lydig imot feks sine foreldre eller de minnelsene man får i hjertet, og at dersom man gjør etter dem, selv om det ikke alltid er det som frister mest, og man ikke alltid forstår hvorfor, så blir både en selv og de rundt en glad og man blir mer og mer nyttig for Gud. 

 

Men siden bilder taler for seg selv trenger ikke jeg å si noe mer enn: Tusen takk for alle som igjen åpnet hjemmet sitt denne helgen,for all innsats og engasjement fra bergenserene. Og takk til alle tilreisende gjester, hjertelig velkommen igjen! 

Bilder: Benjamin Schøll