Treningskalenderen

Her finner dere litt praktisk info ang treningene og treningskalenderen fremover, så for å få en god oversikt, klikk inn her!

 

Litt generell info: For å eliminere forvirringen med navn på lagene som har oppstått etterhvert kommer vi til å bort ifra årstall og klassetrinn og bruke: G10/J10 (altså Gutter/Jenter opp til 10 år) som da er det yngste alderstrinnet, tideligere kalt 2-4.

G13/J13 (5-7) , G16/J16 (8-10)  og Gutter og Jenter Senior. Dette er fordi det er disse begrepene som blir brukt både i Vestlandsligaen og Breivollcup, som vil gjøre det enklere å kunne sette seg inn i kampoppsetter osv.

Litt om kalenderen: 

 

Vedlagt finner dere en fullstendig oversikt over hvilke treningstider som er gjeldene for hvert lag, med forbehold om at ting kan etterhvert endre seg noe, men ved endringer skal kalenderen som ligger på siden til enhver tid være oppdatert. Ved endringer på kort varsel vil trenerene ta kontakt.

 

Litt om kontaktpersoner: Dersom dere har spørsmål ang treninger eller generelt om laget kan dere kontake følgende: 

G10: Kai Bertelsen, Arild Solberg

J10: Pia Gjøsund

G13: Jonathan Tøgard, Robin Lindberg

J13: Caroline Johnsen, Signe Andersen

G16: Øyvind Gangsøy, Ove Andersen 

J16: Emilie Bernhardsen, Victoria Bendixen 

Gutter Senior: Erlend Skutle

Jenter Senior: Sarah Nilsen, Janne Holm Andersen 

 

PS: 

Senior gutter bytter treningstid etter Påskecamp

Senior Jenter begynner sine treninger først etter Påskecamp og klokkeslett for trening vil variere noe, men dette vil informeres om på lagets egne grupper.

 

 

 

 

VedleggStørrelse
Fil Treningstider MIL.xlsx9.58 KB