Sluttspillet 2015

Det store sluttspillet mellom Oslofjordligaen og Vestlandsligaen ble i år arrangert i Bergen 31.oktober med 12 foreninger representert! Dette ble en dag med mye fart og spennende kamper. Klikk inn her for et sammendrag fra helgen og bildegalleri ….

Tidlig lørdagsmorgen yret det av liv på Sotra Arena idet de første kampene ble sparket i gang over speakeranlegget, både inne i kunstgresshallen og på utebanene kunne en høre heiaropene og jubelbrølene om en annen, og ga en bekreftelse på at det kalde høstværet ikke la noen demper på stemningen. 

Når siste kamp var spilt og en verdig vinner var kåret i finalene kunne drakten og fotballskoene byttes ut med dress og kjole, for i stor salen på Panorama Hotell&Resort var det pyntet til sluttspillbankett med 550 gjester invitert, og et fullbooket program for kvelden. 

Festen begynte med velkomstdrink og en bedre middag før et kort møte med oppbyggelse hvor vi blant annet fikk høre om å bli en vinner også utenfor banen, dette ble enkelt forklart ved å bruke eksempelet med dagens beste fotballspillere som har fra sin tidlige ungdom har brukt tiden på å øve og øve og til slutt blitt vant til å seire, vant til å vinne hver gang.

Utover kvelden fulgte underholdning med leker som «What does the hippo say?» «Hvem er disse menneskene?» samt en meget engasjerende Stein, Saks, Papir konkurranse med hele salen som deltakere. 
 

Den obligatoriske premieutdelingen ble et høydepunkt, til de velkjente toner av «We are the champions» fra bandet, applaus og konfetti kunne disse lagene slippe jubelen løs og feire tittelen som «Norges beste fotballag» Vi gratulerer! 

G10 – Breivoll SK
J10 – Jarlsberg FK
G13 – Mordal SK
J13 – Furuheim IF
G16 – Mordal SK
J16 – Jarsberg FK
G23- Breivoll SK
J23 – Furuheim IF 

Tusen takk til alle som stilte opp for bidra til å gjøre dette til en vellykket helg og til alle tilreisende for besøket, dere er hjertelig velkommen igjen!