Vestlandsligaen 2015 er i gang!

25.april var dagen når vi igjen troppet opp på Straume for å dra på kamphelg, men denne gangen kunne vi rigge oss litt ekstra godt til i bussetene, en 10 timers reise lå foran oss, og for første gang var GPS ‘en peilet mot Lillesand!  

Etter en lang reise ankom en søvnig gjeng klubbhuset ved Lillesand Stadion hvor vi ble møtt med varm kvelds og informasjon før vi ble innlosjert i de forskjellige gymsalene.

 

Tåken lå tungt over kampområdet idet kampene ble blåst av neste morgen. Men den kjølige morgenluften som ventet utenfor var det mange som fant tid til en kjapp kaffekopp i den varme kiosken i klubbhuset før oppvarmingen kunne starte. De liflige toner fra «fugledansen» over anlegget sørget for at også unge og eldre på sidelinjen holdt seg varme under kampene!

Imens kampene gikk sin gang, tikket det inn både tap og seier for Marsteinen IL i sekretariatet (for resultater, tabeller og toppscorere besøk www.vestlandsliga.no)  

«Hva var ditt beste minne fra dagen» jeg spør en stolt jente fra 05-07 laget som rynker litt flau på nesen og sier «Når jeg scoret 2 mål og pappa sto og så på!»

 

På kvelden er det pyntet til fest i Møglestuhallen, det ble en kveld med god mat og mye godt på programmet.

 

Tusen takk til alle spillere, trenere, faddere og foreldre som var med og en spesiell takk til arrangørene fra Aktiv Sør for en skikkelig vellykket helg!